Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier

Halloween Mummies

Bereiding

Misschien heb jij al een Halloween party gehad of ben jij de gelukkige die er volgende week nog eentje  heeft?! Deze leuke, maar bovenal lekkere, Duo Penotti Mummies zijn perfect om als hapje te gebruiken.

 1. Haal de plakjes bladerdeeg van elkaar af en snijd ze allemaal doormidden, zodat je twee gelijke helften krijgt. Dit vormt de basis voor de mummies.
 2. Smeer de helft in met Duo Penotti, maar laat aan de zijkanten ongeveer 1/2 cm vrij
 3. Snijd de overige plakken bladerdeeg in repen en leg deze diagonaal over de bladerdeeg met Duo Penotti heen
 4. Klop het eiwit van een ei los, bestrijk de bovenzijde van de mummies hiermee en strooi er nog een beetje suiker overheen
 5. Bak de mummies af,  ongeveer 20 min op 180 graden Celsius, of tot ze goudbruin zijn
 6. Maak ondertussen kleine rondjes van het witte fondant, dit worden de ogen. Maak vervolgens met behulp van een satéprikker de pupillen met zwarte kleurstof.

Enjoy!

Ingrediënten

 • 1 pakje bladerdeeg (diepvries)
 • 1 pot Duo Penotti Hazelnootpasta
 • eiwit van 1 ei
 • suiker
 • witte fondant
 • zwarte kleurstof

Upload je recept!

Ben je geïnspireerd door de Penotti producten, en heb jij een lekker recept met Penotti producten dat je graag met andere Penotti.nl bezoekers wilt delen? Upload dan hier je eigen recept ! Als je een foto hebt van je gerecht, kan je ook die hier uploaden. De lekkerste / leukste / creatiefste recepten delen we op de website. Veel plezier met het bedenken, uploaden, koken en eten van je recept !

 

Bekijk andere recepten