Contactformulier

Heeft u een vraag of suggestie? Of is het product niet naar wens? Of heeft u iets dat u graag met ons wilt delen? Wij horen het graag! Stuur een email naar info@penotti.com 

Adresgegevens

Penotti, Postbus 6, 4700 AA Roosendaal
Telefoon: 0165 - 59 07 00

Vraag & Antwoord

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de pasta beter smeerbaar is?

Om een goede smeerbaarheid te kunnen garanderen is het belangrijk onze pasta’s NIET in de koelkast te bewaren. Gewoon in het keukenkastje bij de andere ontbijtproducten is de beste plaats om onze pasta’s te bewaren.

Er drijft een laagje olie op mijn pasta. Wat kan ik nu het best doen?

Olie is een essentieel onderdeel in onze receptuur en zorgt voor een goede smeuïgheid en smeerbaarheid van onze pasta’s. Zonder het gebruik van olie zou de pasta zo hard zijn dat deze niet op een boterham of andere onderlegger kan worden gesmeerd. Het kan voorkomen dat er een laagje olie als het ware bovenop de pasta ligt. Dit wordt veroorzaakt door temperatuurwisselingen. Het heeft echter geen enkele  consequentie voor de smaak. Dus gewoon even met een mes de olie weer door de pasta mengen en geniet van de heerlijke smaak!

Ik ben niet tevreden over mijn product. Wat kan ik het beste doen?

Wat vervelend dat onze pasta niet in de smaak viel. Dat is niet wat wij met dubbel lekker genieten bedoelen! Wij horen graag van je wat er mis is, zodat wij het voor je uit kunnen zoeken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je de volgende keer weer optimaal van onze producten zal genieten. Je kunt je opmerkingen doorgeven via het contactformulier op de website. Je krijgt dan snel een reactie van onze consumentenservice.

 

Mijn favoriete boterhampasta is niet verkrijgbaar in mijn supermarkt. Wat moet ik nu doen?

Op het hoofdkantoor van Penotti zijn we dagelijks druk in de weer om onze producten zo optimaal mogelijk verkrijgbaar te maken.  Desondanks kan het weleens voorkomen dat jouw favoriete boterhampasta niet verkrijgbaar is bij de supermarkt in jouw buurt. Helaas hebben wij hier niet altijd invloed op, doordat de supermakten zelf hun assortiment samen stellen. Natuurlijk kun je de betreffende supermarktmedewerker wel vragen naar je favoriete boterhampasta. Hopelijk kunnen wij je dan een volgende keer blij maken.

 

Hoe kan ik zien welke allergenen er in onze pasta zitten?

Penotti is bij de wet verplicht om alle gebruikte allergenen op de etiketten van onze verpakkingen te vermelden. De allergenen staan dik gedrukt in de ingrediëntenlijst. We raden je dus aan om goed te kijken naar de ingrediënten wanneer je gevoelig bent voor een bepaald allergeen. Bij twijfel raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts.

Ik heb een notenallergie. Kan ik nu wel van jullie pasta’s genieten?

Wij gebruiken in onze pasta’s verschillende typen noten. Hazelnoten en Amandelen worden het meest gebruikt. Ook als er geen noten op het etiket worden vermeld, kan het voorkomen dat er sporen van noten in de pasta aanwezig zijn. Daarom raden we het je af om onze pasta’s te eten als je een notenallergie hebt.

 

Worden er ook rondleidingen in de Duo Penotti fabriek gegeven?

In onze fabriek is het dagelijks een drukke bedoening. Heel veel Penotti medewerkers zijn er hard aan het werk om al jouw favoriete boterhampasta’s te produceren. Deze worden bij ons opgeslagen en daarna getransporteerd naar de verschillende supermarkten. Heftrucks en vrachtwagens rijden af en aan. Wij produceren voedingsmiddelen en hebben te maken met zeer strenge voorzorgsmaatregelen en wetgeving. Dit alles om de beste kwaliteit boterhampasta te kunnen maken. Vanuit veiligheidsoverwegingen worden er dan ook geen rondleidingen gegeven in onze fabriek.