Pastachoca Melk/Cacao

Pastachoca Béééregoed. Al sinds jaar en dag de leukste chocoladepasta van Nederland. Iedereen kent nog wel de broodjes smerende beren. Bereid met de allerbeste ingrediënten zoals duurzamere cacao van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen en romige melk.

Dit product is beschikbaar in

380 gram

Pastachoca_MELK_720x720_nov22

Ingrediënten

Suiker, plantaardige oliën (raap, palm), 9,2% magere melkpoeder, 4,1% magere cacaopoeder*, 4,1% volle melkpoeder, calciumcarbonaat, 0,5% chocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter*, magere cacaopoeder*),  emulgator (raaplecithine), dextrose, natuurlijk aroma, hazelnoten.

Zonder kleurstof en conserveermiddel.

* Rainforest Alliance Certified

Allergie-informatie

Bevat: melk, hazelnoten. Kan andere noten, gluten en soja bevatten.

Bewaren

Bewaren bij kamertemperatuur. 

RSPO palmolie

 
Wij gebruiken RSPO 100% gecertificeerde en gesegregeerde palmolie. Dit betekent dat de palmolie duurzaam is en, binnen de gehele toeleveringsketen, gescheiden wordt gehouden van conventionele palmolie. Hierdoor is het mogelijk de duurzame palmolie te traceren van de gecertificeerde plantages tot aan de productielijn.

Rainforest Alliance

Wij ondersteunen duurzamere landbouw door het inkopen van cacao van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Lees meer op ra.org

Voedingswaarden

** RI: Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ
/2000 kcal).

Cocoa commitment

Pastachoca kiest voor cocoa commitment. Het cocoa commitment duurzaamheidsprogramma heeft als doel de leefomstandigheden van cacaoboeren en hun families te verbeteren en de cacaoteelt milieuvriendelijker te maken. cocoa commitment.com