Duo Penotti Hazelnoot & Karamel

Duo Penotti is er nu ook met romige karamel! De beste ingrediënten maken Duo Penotti onweerstaanbaar lekker. Dubbel lekker. Mmm…dat is toppi!

Duo Penotti. Dubbel lekker in een potti!

Dit product is beschikbaar in

350 gram

Ingrediënten

Suiker, plantaardige oliën (raap, palm*), lactose (melk), 3,8% magere cacapoeder**, 3,8% volle melkpoeder, 2,5% gekarameliseerd melkpoeder (suiker, magere melkpoeder), 1,5% hazelnoten, amandelen, melkvet, vulstof (calciumcarbonaat), weipoeder (melk), 0,2% gekarameliseerde suiker (suiker, maltodextrine), natuurlijke aroma’s. 

Zonder kleurstof en conserveermiddel.

*RSPO SG CERTIFIED – RSPO-1106104. 

**Rainforest Alliance Certified.

Allergie-informatie

Bevat: melk, hazelnoot, amandel. Kan gluten bevatten.

Bewaren

Bewaren bij kamertemperatuur. 

RSPO palmolie

 

 

 

 

Wij gebruiken RSPO 100% gecertificeerde en gesegregeerde palmolie. Dit betekent dat de palmolie duurzaam is en, binnen de gehele toeleveringsketen, gescheiden wordt gehouden van conventionele palmolie. Hierdoor is het mogelijk de duurzame palmolie te traceren van de gecertificeerde plantages tot aan de productielijn.

Rainforest Alliance

Wij ondersteunen duurzamere landbouw door het inkopen van cacao van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Lees meer op ra.org

Voedingswaarden

** RI: Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ
/2000 kcal).


Cocoa commitment

Aan het cocoa commitment-zegel kun je zien dat Duo Penotti kiest voor duurzaam geteelde cacao. Het cocoa commitment duurzaamheidsprogramma heeft als doel de leefomstandigheden van cacaoboeren en hun families te verbeteren en de cacaoteelt milieuvriendelijker te maken. cocoa commitment.com