Duo Penotti zoekt Monteur Elektrotechniek

Ter uitbereiding van ons team is Wilhelm Reuss BV, producent van onder andere het iconische A-merk Duo Penotti, op zoek naar een monteur. Ben jij gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en je verder te ontwikkelen? Dan ben jij degene waarnaar wij op zoek zijn! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het in goede staat houden van elektrische-, mechanische- en productie-installaties. Ook houd je je bezig met het optimaliseren van automatisering binnen de productieafdelingen. Je werkt samen in een team van vier monteurs en rapporteert aan het Hoofd Technische Dienst. Het betreft een functie in 3-ploegendienst. De standplaats van de functie is Roosendaal.

De hoofdtaken en verantwoordelijkheden van de functie zijn:

 • Verhelpen van storingen in het elektrische gedeelte van installaties en aan mechanische onderdelen.
 • Verzorgen van onderhoud, volgens voorschriften en onderhoudsprogramma’s.
 • Uitvoeren van revisies en aanbrengen van modificaties.
 • Aanmaken van hulpconstructies en reviseren van onderdelen in de werkplaats volgens tekening/schets of aanwijzing.
 • Meewerken aan technische projecten.
 • Uitvoeren van automatiseringsprojecten en onderhouden van PLC- en computersoftware (t.b.v. productiemiddelen).
 • Registreren van bestede manuren en verbruikte materialen in Ultimo.
 • Verrichten van bijkomende werkzaamheden, zoals ombouwen van productie- en verpakkingsinstallaties naar andere formaten, instrueren van productiemedewerkers over de bediening van apparatuur en het uitvoeren van klein dagelijks onderhoud, uitvoeren van eenvoudige bouwkundige werkzaamheden, begeleiden van ingeschakelde monteurs van derden etc.

 

Wie zoeken wij:

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een vakvolwassen monteur elektrotechniek, bij voorkeur met minimaal een aantal jaar werkervaring in een productieomgeving. Je beschikt over technisch inzicht en bent oplossingsgericht. Je kunt overweg met programmeerbare logische sturing (PLC). Verder heb je gevoel voor veiligheid, orde en netheid. Mechanische kennis is een pre.

 

Wat bieden wij:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en 36-urige werkweek.
 • Een afwisselende functie met uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontwikkeling.
 • Boeiend werk in een informele en dynamische organisatie, die volop in beweging is.

 

Wie zijn wij:

Wilhelm Reuss BV is een dynamisch bedrijf, dat deel uitmaakt van de Krüger Group en is gespecialiseerd in de productie en internationale verkoop van het bekende A-merk Duo Penotti, maar ook van andere chocolade-, hazelnoot- en speculoospasta’s. Op dit moment werken er circa 100 mensen op onze productielocatie in Roosendaal. Onze organisatie staat voor eersteklas producten. Het succes van de onderneming is gebaseerd op innovatiekracht, kwaliteit, vakmanschap en de grote inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. De werknemers van Wilhelm Reuss BV kennen een gezamenlijke passie om dagelijks de beste kwaliteit producten te maken. Daarnaast wordt volop ingezet op vernieuwing en verbetering van onze producten, zodat de onderneming ook op de lange termijn succesvol blijft. Dit alles maakt Wilhelm Reuss BV een creatieve speler in de Nederlandse levensmiddelenbranche en een uniek bedrijf om voor te werken.

Geïnteresseerd?

Als je jezelf herkent in de vacature, stuur dan je cv én motivatie naar Edris Raufi (Manager Human Resources). Ook in geval van vragen kun je contact met hem opnemen via e-mail werving@penotti.com of op telefoonnummer 0165-590755.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.