Duo Penotti zoekt 3-ploegen Storingsmonteur

Ter uitbereiding van ons team is Penotti – Wilhelm Reuss, producent van onder andere het iconische A-merk Duo Penotti, op zoek naar een monteur. Ben jij gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en je verder te ontwikkelen? Dan ben jij degene waarnaar wij op zoek zijn!

Als storingsmonteur zorg jij ervoor dat wij lekkere chocolade- en hazelnootpasta kunnen blijven produceren. Hoewel het oplossen van storingen en uitvoeren van onderhoud centraal staan, is er ook ruimte voor optimalisatie. Ook wordt er volop geïnvesteerd in vervanging van machines en industriële automatisering. Je werkt samen in een team van monteurs en rapporteert aan de Team Leader Technical Services. Het betreft een functie in 3-ploegendienst. De standplaats van de functie is Roosendaal.

 

De hoofdtaken en verantwoordelijkheden van de functie zijn:

  • Oplossen van storingen.
  • Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan machines en installaties.
  • Signaleren van mogelijke verbeteringen en bijdragen aan de realisatie.
  • Meewerken aan technische projecten, bijvoorbeeld bij vervanging van het machinepark of verdere automatisering.
  • Verrichten van bijkomende werkzaamheden, zoals helpen ombouwen van productie- en verpakkingsinstallaties naar andere formaten, instrueren van productiemedewerkers over de bediening van apparatuur en het uitvoeren van klein dagelijks onderhoud, uitvoeren, begeleiden van ingeschakelde monteurs van derden etc.
  • Registreren van besteedde manuren en verbruikte materialen in Ultimo.

 

Wie zoeken wij?

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een allround monteur, bij voorkeur met een elektrotechnische achtergrond. Je vindt het leuk om je te verdiepen in onze industriële automatisering en PLC’s. Je hebt minimaal een aantal jaar werkervaring in een productieomgeving. Je beschikt over technisch inzicht en bent oplossingsgericht. Ben je werktuigbouwkundige, dan heb je door ervaring ook kennis van elektrische installaties opgedaan. Verder heb je gevoel voor veiligheid, orde en netheid.

 

Wat bieden wij?

  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en 36-urige werkweek.
  • Een afwisselende functie met uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontwikkeling.
  • Boeiend werk in een informele en dynamische organisatie, die volop in beweging is.

 

Bij Penotti – Wilhelm Reuss geloven we in gelijke kansen en diversiteit. We zijn een inclusieve organisatie, waar iedereen welkom is, zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf kan halen.

 

Wie zijn wij?

Wilhelm Reuss BV is een dynamisch bedrijf, dat deel uitmaakt van de Krüger Group. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en internationale verkoop van chocolade-, hazelnoot- en speculoospasta’s. Naast de retailsector is Wilhelm Reuss BV actief in foodservice en B2B. Op dit moment werken er circa 100 mensen op onze productielocatie in Roosendaal.
Onze organisatie staat voor kwalitatieve en innovatieve producten. Het succes van de onderneming is gebaseerd op innovatiekracht, compromisloze kwaliteit, vakmanschap en de grote inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. De werknemers van Wilhelm Reuss BV kennen een gezamenlijke passie om dagelijks de beste kwaliteit producten te maken. Daarnaast wordt volop ingezet op vernieuwing en verbetering van onze producten, zodat de onderneming ook op de lange termijn succesvol blijft.

Dit alles maakt Wilhelm Reuss BV een creatieve speler in de Nederlandse levensmiddelen-branche en een uniek bedrijf om voor te werken.

 

Geïnteresseerd?

Als je jezelf herkent in de functie-eisen en geïnteresseerd bent om bij ons bedrijf aan de slag te gaan, stuur dan je cv én motivatie naar Edris Raufi (HR Manager). Ook in geval van vragen kun je contact met hem opnemen via e-mail werving@penotti.com of op telefoonnummer 0165-590755.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.