Duo Penotti zoekt Medewerker Verkoop Binnendienst

Wilhelm Reuss BV, producent van onder andere het iconische A-merk Duo Penotti, is op zoek naar een Medewerker Verkoop Binnendienst. Als Medewerker Verkoop Binnendienst fungeer je als aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten van de organisatie en behartig je hun belangen. Je bent werkzaam in een hecht team van vier collega’s op de afdeling Verkoop Binnendienst, waaronder het afdelingshoofd. Het betreft een fulltime functie (36 uur per week). De standplaats van de functie is Roosendaal. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

 

Taken en verantwoordelijkheden: 

De hoofdtaken en verantwoordelijkheden van de functie zijn:

 • Orderverwerking van orderinvoer tot facturatie.
 • Commerciële ondersteuning van de accountmanagers en de daarbij horende contacten met de klant.
 • Acteren als schakel tussen de klant en diverse afdelingen binnen Wilhelm Reuss BV, waaronder de productieplanning en de afdeling magazijn/expeditie.
 • Verzorgen van administratieve processen t.a.v. nieuwe klanten en producten, zoals het invullen van klantdocumentatie en/of -portalen en het verzorgen van de systeemopzet voor nieuwe klanten en producten.
 • Boeken en opvolgen van transport bij diverse nationale en internationale vervoerders.
 • Verzorgen van klachtafhandeling en aftersales.

 

Wie zoeken wij:

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat:

 • Met HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een afgeronde HBO opleiding in een commerciële studierichting.
 • Die bij voorkeur een aantal jaar werkervaring heeft op een (internationale) commerciële verkoop binnendienst afdeling en inzicht heeft in export, internationale logistieke processen en documentstromen.
 • Met goede organisatorische kwaliteiten en sociale vaardigheden, die gedreven en accuraat is en beschikt over analytisch denkvermogen.
 • Die stressbestendig is en in staat om te werken in een hectische omgeving. De ideale kandidaat heeft een hands-on mentaliteit en is een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken.
 • Met goede communicatieve vaardigheden (intern en extern). Goede mondelinge én schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pré.
 • Die kan werken met ERP-systemen (bij voorkeur SAP) en relevante Microsoft Office programma’s zoals Excel, Word en Outlook.

 

Wat bieden wij:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en 36-urige werkweek. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een afwisselende functie met uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontwikkeling.
 • Boeiend werk in een informele en dynamische organisatie, die volop in beweging is.

 

Wie zijn wij:

Wilhelm Reuss BV is een dynamisch en groeiend bedrijf, dat deel uitmaakt van de Krüger Group. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en internationale verkoop van het bekende A-merk Duo Penotti, maar ook van andere chocolade-, hazelnoot- en speculoospasta’s. Op dit moment werken er circa 100 mensen op onze productielocatie in Roosendaal. Onze organisatie staat voor producten van premium kwaliteit en is gecertifieerd door o.a. BRC en IFS. Het succes van de onderneming is gebaseerd op innovatiekracht, kwaliteit, vakmanschap en de grote inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. De werknemers van Wilhelm Reuss BV kennen een gezamenlijke passie om dagelijks de beste kwaliteit producten te maken. Daarnaast wordt volop ingezet op vernieuwing, verbetering en duurzaam maken van onze producten, zodat de onderneming ook op de lange termijn succesvol blijft. Dit alles maakt van Wilhelm Reuss BV een creatieve speler in de levensmiddelenbranche en een uniek bedrijf om voor te werken.

 

Geïnteresseerd?

Als je jezelf herkent in de functie-eisen en geïnteresseerd bent om bij ons bedrijf aan de slag te gaan, stuur dan je cv én motivatie naar Tessa van Breugel (Manager Human Resources). Ook in geval van vragen kun je contact met haar opnemen via e-mail tessa.vanbreugel@penotti.com of op telefoonnummer 0165-590755.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.