Duo Penotti zoekt Medewerker Quality Assurance

Wilhelm Reuss BV, producent van onder andere het iconische A-merk Duo Penotti, is op zoek naar een Medewerker Quality Assurance. Als Medewerker Quality Assurance verzorg je de controle van etiketten, vul je klantenquestionnaires in en zorg je hierbij voor een juiste opvolging van relevante (Europese) wet- en regelgeving. Je bent werkzaam in een hecht team, bestaande uit twee collega’s kwaliteitszorg, vier collega’s kwaliteitscontrole, drie collega’s productontwikkeling en het afdelingshoofd. Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week. De standplaats van de functie is Roosendaal.

 

Hoofdtaken & verantwoordelijkheden:

 • Opmaken van eindproductspecificaties voor klanten.
 • Beoordelen van etiketten, rekening houdend met o.a. product- en klanteisen en relevante (Europese) wet- en regelgeving.
 • Invullen van (web-based) klantenquestionnaires.
 • Invullen en bijhouden van (web-based) klantenportals en overheidssystemen.
 • Beantwoorden van consument- en klantvragen m.b.t. kwaliteit.

 

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van het team kwaliteitszorg. Je bent allround inzetbaar en ondersteunt, waar nodig, bij het onderhouden van het kwaliteitszorgsysteem, het opstellen van grondstof- en verpakkingsspecificaties en het beheren van recepturen.

 

Wie zoeken wij:

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat:

 • Met een afgeronde HBO-opleiding in de richting van levensmiddelentechnologie en minimaal enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Die stressbestendig is en goed kan werken in een hectische omgeving. De ideale kandidaat heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, is flexibel en heeft een hands-on mentaliteit.
 • Met goede organisatorische kwaliteiten, die nauwkeurig is en efficiënt, effectief en gestructureerd werkt.
 • Die goed zelfstandig kan werken, maar boven alles een teamplayer is. Je bent sociaal en collegiaal.
 • Die communicatief vaardig is. Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Kennis van de Duitse taal is een pre.
 • Die kan werken met ERP-systemen (bij voorkeur SAP) en relevante Microsoft Office programma’s zoals Excel, Word en Outlook.

 

Wat bieden wij:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en 32- tot 36-urige werkweek.
 • Een afwisselende functie met uitdagende werkzaamheden en ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Boeiend werk in een informele en dynamische organisatie, die volop in beweging is.

 

Wie zijn wij:

Wilhelm Reuss BV is een dynamisch en groeiend bedrijf, dat deel uitmaakt van de Krüger Group. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en internationale verkoop van het bekende A-merk Duo Penotti, maar ook van andere chocolade-, hazelnoot- en speculoospasta’s. Op dit moment werken er circa 100 mensen op onze productielocatie in Roosendaal. Onze organisatie staat voor producten van premium kwaliteit en is o.a. BRC en IFS gecertificeerd. Het succes van de onderneming is gebaseerd op innovatiekracht, kwaliteit, vakmanschap en de grote inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. De werknemers van Wilhelm Reuss BV kennen een gezamenlijke passie om dagelijks de beste kwaliteit producten te maken. Daarnaast wordt volop ingezet op vernieuwing, verbetering en duurzaam maken van onze producten, zodat de onderneming ook op de lange termijn succesvol blijft. Dit alles maakt van Wilhelm Reuss BV een creatieve speler in de levensmiddelenbranche en een uniek bedrijf om voor te werken.

 

Geïnteresseerd?

Als je jezelf herkent in de functie-eisen en geïnteresseerd bent om bij ons bedrijf aan de slag te gaan, stuur dan je cv én motivatie naar Tessa van Breugel (Manager Human Resources). Ook in geval van vragen kun je contact met haar opnemen via e-mail tessa.vanbreugel@penotti.com of op telefoonnummer 0165-590755.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.