Duo Penotti zoekt Hoofd Verkoop Binnendienst

Wilhelm Reuss BV, producent van onder andere het iconische A-merk Duo Penotti, is op zoek naar een Hoofd Verkoop Binnendienst. Als Hoofd Verkoop Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie en bewaking van de verkoopprocessen, waarbij de klanttevredenheid steeds voorop staat. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor een juiste en tijdige productieplanning en voorraadbeheer.

Je bent werkzaam in een hecht team en stuurt drie collega’s op de binnendienst en twee receptionistes aan. Je rapporteert aan Head of Sales & Marketing. Het betreft een fulltime functie (36 uur per week). De standplaats van de functie is Roosendaal.

 

De hoofdtaken en verantwoordelijkheden van de functie zijn:

 • Aansturen, coachen en motiveren van de collega’s op de binnendienst en achter de receptie.
 • Opzetten en bewaken van de werkprocessen.
 • Productieplanning, forecasting, artikeldata- en voorraadbeheer.
 • Begeleiden van de ontwikkeling van nieuwe producten/klanten/artwork.
 • Acteren als schakel tussen de klant en de diverse afdelingen binnen Wilhelm Reuss BV.
 • Adviseren en ondersteunen van accountmanagers.
 • Op dagelijkse basis contact onderhouden met collega’s in buitenlandse vestigingen van Wilhelm Reuss. Je bent ambassadeur en aanspreekpunt voor de Benelux afdeling in Roosendaal.

 

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat:

 • Met HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een afgeronde HBO-opleiding in een commerciële studierichting.
 • Die minimaal 5 jaar relevante werkervaring heeft, bij voorkeur binnen een (internationale) commerciële verkoop binnendienst afdeling. Je bent een uitgesproken teamplayer en hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie.
 • Die sterk is in plannen en organiseren, zelfstandig en nauwkeurig kan werken, een hands-on mentaliteit heeft en doortastend is in zijn/haar werk en het nemen van beslissingen. Commercieel denkvermogen is een must.
 • Met goede communicatieve vaardigheden (intern en extern) en goede mondelinge én schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van Duits en/of Frans is een pré.
 • Die kan werken met ERP-systemen en met een goede beheersing van relevante Microsoft Office programma’s zoals Excel, Word en Outlook. Ervaring met SAP is een pré.

 

Wat bieden wij:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en 36-urige werkweek.
 • Een afwisselende functie met uitdagende werkzaamheden en ruimte voor ontwikkeling.
 • Boeiend werk in een informele en dynamische organisatie, die volop in beweging is.

 

Wie zijn wij:

Wilhelm Reuss BV is een dynamisch en groeiend bedrijf, dat deel uitmaakt van de Krüger Group. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en internationale verkoop van het bekende A-merk Duo Penotti, maar ook van andere chocolade-, hazelnoot- en speculoospasta’s. Op dit moment werken er circa 100 mensen op onze productielocatie in Roosendaal. Onze organisatie staat voor producten van premium kwaliteit en is gecertifieerd door o.a. BRC en IFS. Het succes van de onderneming is gebaseerd op innovatiekracht, kwaliteit, vakmanschap en de grote inzet en betrokkenheid van onze medewerkers. De werknemers van Wilhelm Reuss BV kennen een gezamenlijke passie om dagelijks de beste kwaliteit producten te maken. Daarnaast wordt volop ingezet op vernieuwing, verbetering en duurzaam maken van onze producten, zodat de onderneming ook op de lange termijn succesvol blijft. Dit alles maakt van Wilhelm Reuss BV een creatieve speler in de levensmiddelenbranche en een uniek bedrijf om voor te werken.

 

Geïnteresseerd?

Als je jezelf herkent in de functie-eisen en geïnteresseerd bent om bij ons bedrijf aan de slag te gaan, stuur dan je cv én motivatie naar Tessa van Breugel (Manager Human Resources). Ook in geval van vragen kun je contact met haar opnemen via e-mail, tessa.vanbreugel@penotti.com, of op telefoonnummer 0165-590755.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.